Actie: Voetscrub meer info...
FlexFeet logo

Reflexzonetherapie

Foto Reflex
Klanten aan het woord:
Nu ik te horen heb gekregen naar aanleiding van een MRI, dat er een aantal wervels zijn ingezakt en dat er een vernauwing in het wervelkanaal zit, is het me wel duidelijk dat jij deze problemen ook niet kunt oplossen, maar ik kom steeds met een heel goed gevoel bij je vandaan en dat is me veel waard.
Jouw werkwijze vind ik positief: je bent vriendelijk, kunt goed luisteren, en je hebt een fijne werkomgeving. En we kunnen ook nog eens lachen! Tot de volgende keer.

Waarom? Het lichaam functioneert in feite als een goed afgestelde machine. Vergelijk het met de motor van een auto: als de afzonderlijke onderdelen optimaal functioneren rijdt de auto soepel. Als het lichaam in evenwicht is spreken we van Balans. Functioneert een van de onderdelen van het lichaam echter niet, of niet juist, dan ben je uit balans. En de gevolgen uiten zich in lichamelijke en/of geestelijke klachten.

Reflexzonetherapie maakt gebruik van een aantal technieken om het lichaam optimaal te laten functioneren. De reflexzones op de voeten worden met duim en vingers bewerkt met als doel:

  • verlichting van stress en spanning
  • verbetering van de doorbloeding en opheffen van blokkades in het zenuwstelsel
  • het helpen van de natuur bij het bereiken van Balans

Hoe lang? Gemiddeld duurt een behandeling 45-60 minuten.

Hoe vaak? Als er acute klachten zijn, is het raadzaam om twee maal per week behandeld te worden en na een aantal weken de behandelingen af te bouwen naar 1x per week , 1x per 2 weken etc. In geval van chronische ziekten is Reflexzonetherapie meestal vaker nodig.

Als de behandeling gezien wordt als preventief middel om in balans te blijven is een reflexzone-behandeling 1 x per maand aan te raden.

Belangrijk: Een Reflexzonetherapeut is geen arts. Ik stel dus geen diagnoses en schrijf geen medicijnen voor. De therapie kan een goede aanvulling zijn op een reguliere behandeling door een arts of specialist.
In alle gevallen van symptomen van ziekten is het van essentieel belang een arts te raadplegen!

Reflexzonetherapie en zwangerschap Wilt u graag zwanger worden dan is het belangrijk dat u goed in balans bent. Een evenwichtige hormoonhuishouding is nodig om zwanger te kunnen worden.
Reflexzonetherapie kan helpen om de hormoonhuishouding te balanceren en om goed in je vel te zitten. Dit geldt zowel voor mannen als voor vrouwen.
Stressfactoren werken remmend op de conceptie. Met reflexzonetherapie kun je voorwaarden scheppen voor een goed begin van de zwangerschap.

Tijdens de zwangerschap is reflexzonetherapie aan te bevelen, omdat het een behandelmethode is die moeder en kind goed doen. Reflexzonetherapie is een veilige behandelmethode voor allerlei zwangerschapskwaaltjes en ongemakken zoals misselijkheid en braken, hoge bloeddruk, vocht vasthouden, klachten van de wervelkolom en het bewegingsapparaat in het algemeen, spataders en aambeien..
Het brengt of houdt bovendien je lichaam en geest in balans in een heel belangrijke fase in je leven.

Na de bevalling is het belangrijk goed te herstellen. De geboorte van een kind is zowel lichamelijk als geestelijk ingrijpend. Bovendien is het een vermoeiende periode.
Met reflexzonetherapie kunnen de klachten die hierdoor ontstaan behandeld worden, waardoor je sneller herstelt.

Toegepaste technieken

  • Reflexzonetherapie
  • Metamorfose-massage
  • Chakra-behandeling
  • Lymfedrainage-massage

Graag licht ik de mogelijkheden toe. Mocht u een oriënterend gesprek daarover willen, neemt u dan contact met me op.

Prijslijst
Reflexzonetherapie behandeling 60 minuten € 36,50
Metamorfose-massage behandeling 45-60 minuten € 36,50
Chakra-therapie behandeling 45-60 minuten € 36,50
Lymfedrainage-massage
met etherische olie
behandeling 45-60 minuten € 36,50

<< Terug naar de hoofdpagina.

Feet2