Actie: Voetscrub meer info...
FlexFeet logo

Pedicure

pedicure foto

Klanten aan het woord:
Fijn dat we met onze zoon zo snel bij je terecht konden. Door jouw deskundige behandeling is het probleem met zijn ingegroeide nagel goed opgelost. Hij heeft geen pijn meer en de geplande ingreep, het verwijderen van de nagel, hebben we kunnen afblazen.
In feite is een goede voetverzorging van belang, vooral voor hen die beroepshalve veel staan of lopen, diabetici, reumapatiënten, sporters en ouderen. Of u nu man of vrouw, jong of oud bent, iedereen is erbij gebaat, want uw voeten dragen u de hele dag.

Specifieke voetklachten zoals eelt, likdoorns, ingroeiende nagels en andere nagelproblemen kunnen door een pedicure prima worden verholpen.

Door uw voeten preventief te laten verzorgen, voorkomt u dat gevoelige of pijnlijke voeten onopgemerkt blijven en voorkomt u dus ook dat er andere ongemakken ontstaan, zoals rug- of nekklachten.

Ouderen willen graag mobiel blijven. Ook als zij niet meer zoveel lopen draagt een goede voetverzorging in belangrijke mate bij aan het welbevinden. Lopen moet een plezierige aangelegenheid blijven.

Diabetes De voeten van diabetespatiënten vereisen extra zorg. Regelmatige controle (en behandeling) door de pedicure kan ernstige gevolgen van de diabetes voorkomen.
Voeten van diabetespatiënten zijn extra kwetsbaar omdat de bloedsomloop in de benen en voeten kan verminderen. Het gevoel in de voeten kan verminderen of zelfs uitvallen en er kunnen standafwijkingen ontstaan. Daarom is het raadzaam voor diabetespatiënten om enkele malen per jaar naar een professionele voetverzorger te gaan.
Vaak komen diabetespatiënten voor vergoeding van de behandelingen in aanmerking. Van belang voor u is, dat ik extra opgeleid ben voor de behandeling van de diabetische voet en aangesloten ben bij ProVoet. Dit wordt door zorgverzekeringen vaak als voorwaarde gesteld om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Reuma Voetverzorging bij reumapatiënten vereist eveneens extra zorg omdat de voeten kwetsbaar en vaak gevoelig zijn door gewrichtsontstekingen, slijtage van gewrichten en standveranderingen.
Behalve goed passend schoeisel is een goede voetverzorging belangrijk. Verwijdering van eelt en likdoorns, behandeling van brokkelige nagels, zorgen ervoor dat u zo comfortabel mogelijk blijft lopen. Doordat ik geschoold ben voor de behandeling van de reumatische voet en aangesloten ben bij ProVoet, kunt u in sommige gevallen in aanmerking komen voor vergoeding of tegemoetkoming van de kosten van de behandelingen.

Nagelcorrectie Als er sprake is van nagelbeschadiging of andere nagelproblemen, is het mogelijk om deze te corrigeren met nagelgel. Daardoor krijg je een gladde nagelomgeving. Deze is met nagellak te kleuren in elke gewenste kleur, zodat je een mooi geheel krijgt.
Ook is het mogelijk om alle nagels te voorzien van hoogglans nagelgel in kleur. Dit ziet er, zeker in de zomer, en op vakantie, heel verzorgd uit. In tegenstelling tot nagellak blijft dit zo'n 6 weken mooi zonder beschadigingen zoals die bij nagellak ontstaan door het dragen van schoenen, lopen in zand etc.

Hygiëne Hygiëne, persoonlijk contact en de tijd nemen voor elke klant staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn lidmaatschap van de brancheverenigingen is daarom een heel bewuste keuze.

Standaardbehandeling (duurt ongeveer drie kwartier)
ProVoet Stipezo
  • Nagels knippen
  • Schoonmaken van de nagelomgeving
  • Eelt verwijderen
  • Likdoorns verwijderen
  • Behandeling en drukvrij leggen van ingroeiende nagels
  • Behandeling van kloven
  • Afwerking
  • Machinaal polijsten van de nagels en glad maken van ruwe plekken
  • Voeten nabehandelen met crème

Prijslijst

Pedicure-behandeling € 26,50
Pedicure-behandeling met scrubbehandeling € 31,00
Pedicure-behandeling incl. korte voetmassage (10 min.) € 32,00
Pedicure-behandeling incl. uitgebreide voetmassage (25 min.) € 40,00
Pedicurebehandeling Diabetische voet ZP 0/1 € 28,50
Pedicurebehandeling Diabetische voet ZP 2+ € 29,00
Screeningsonderzoek Diabetische/Reumatische voet € 43,50
 
Deelbehandeling volgens onderlinge prijsafspraak vanaf € 17,00
 
Gelnagels aanbrengen over de eigen nagels na pedicurebehandeling € 25,00
Nagelcorrectie tijdens behandeling met gel, per nagel € 10,00

voetcreme foto

Aanbevolen wordt de gel-behandelingen ongeveer elke 6 weken te herhalen.

<< Terug naar de hoofdpagina.

Feet1